2 vdekje dhe 75 raste të reja sot në Greqi

Në Greqi ditën e sotme janë zbuluar githsej 75 raste të reja me koronavirus.

Katër prej tyre u identifikuan pas kontrolleve në portat e hyrjes së vendit.

Ndërkohë që 128 pacientë janë larguar nga ICU.

Gjithashtu u konfirmuan 2 vdekje të regjistruara duke shkuar numri në 208 vdekje në total.


Shtuar 2.08.2020 17:15