Thaçi-Osmanit: Seanca të mbahet në orën 16:00

Presidenti Hashim Thaçi ka kërkuar prej kretares së Kuvendit, Vjosa Osmani mbajtjen e një seance në orën 16:00.

Thaçi e ka njoftuar kryetaren e Kuvendit se në pajtim me nenin 84 të Kushtetutës kërkon t’i drejtohet Kuvendit të Kosovës.

Kjo kërkesë, vjen pas shkresës së djeshme që Sekretari i Presidencës së Kosovës i ka dërguar Sekretarit të Kuvendit të Kosovës, ku Kuvendit i është kërkuar organizimi i një seancë parlamentare në mënyrë që presidenti Thaçi t’u drejtohet deputetëve për vizitën dhe takimet e tij të fundit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Deri më tani, Kuvendi ende nuk i është përgjigjur asnjërës prej shkresave të Presidencës.


Shtuar 4.03.2020 10:45