Trajneri kosovar indentik si Mikel Arteta (FOTO LAJM)

Trajneri i ri i Arsenalit Mikel Arteta e ka sozinë e tij në Kosovë.

Trajneri kosovar Thaqi, dhe Arteta përveç ngjashmërisë në pamje fizike, ata kryejnë të njëjtën punë pra punën e trajnerit.


Shtuar 3.01.2020 16:25