Ndryshimi drastik i Greta Koçit, si kanë ndryshuar format e saj ndër vite (FOTO LAJM)

Sot ajo konsiderohet si një ndër vajzat më simpatike të skenës shqiptare.

Greta Koci duket se ka shumë pak lidhje me Gretën e vogël 16 vjeçare.

Edhe në ato vite kur ishte në fillimet e karrierës së saj, Greta Koçin vështirë ta gjeje të relaksuar në plazh për disa ditë.

Ajo është fotografuar në Himarë, një natë pasi dha një koncert madhështor me disa qindra pushues që e ndiqnin.

Të nesërmen, Greta, e shoqëruar nga prindërit dhe motra Eni, asokohe e vogël, shfrytëzuan rastin për të bërë një ditë plazh. Pikërisht këtu, edhe paparazzi shfrytëzoi rastin për t’i bërë Gretës disa foto.

Por, ajo që bie më shumë në sy është fakti që format e Gretës nuk duket të kenë qenë shumë premtuese sa i përket fizikur megjithëse tani ajo është më seksi se kurrë.


Shtuar 2.06.2020 11:10