Këpucët që po bëjnë namin në 2020-ën (FOTO LAJM)

Shpesh ndodh që në fillim të pranverës të veshim çizme të rënda, të përshtatshme për një stuhi bore, sepse i kemi parë nga inspirueset tona në Instagram.

Viti 2020 është viti i këpucëve “It”, të cilat duhet t’i keni patjetër. Shumica e këtyre këpucëve janë nga “Bottega Veneta”, “The Row”, “Manolo”, si dhe nga markat e reja “Khaite” dhe “Neous”.


Shtuar 7.03.2020 13:16