Gjithmonë në super formë, rregullat që ndjek Melania Trump për të shkëlqyer (FOTO LAJM)

Na kujtohet momenti kur Melania Trump u bë Zonjë e Parë e Amerikës; të gjithë thashethemet që qarkulluan, mëritë, dhe fakti që shumë stilistë të njohur refuzuan të punonin me të për shkak të të shoqit.

Sot, Melania, u ka dhënë të gjithë atyre një mësim të mirë. Ajo ka arritur të hyjë në listën e Zonjave të Para të veshura më mirë në të gjitha kohërat në SHBA.

Dhe duket, ka disa rregulla stili që ndjek për të qenë gjithmonë kaq elegante.


Shtuar 8.06.2020 07:53