Eventi “Pa pantallona”, londinezët mbushin rrugët veshur me të brendshme (FOTO LAJM)

Eventi Pa Pantallona në Ditën e Tubit ka zhveshur me qindra londinezë.

Duke hedhur një sy në Londrën e ftohtë të ditës së djeshme do të vërenim një mori fotografish dhe personash të gjithë pa pantallona, në rrugë, autobusa, në tramvia etj.

Qëllimi i pjesëmarrësve është të udhëtojnë nëpër qytet vetëm me mbathje ndërsa pjesa tjetër nuk ka rëndësi, xhupa, këpucë të ngrohta dhe shalle.

Ngjarja e djeshme filloi në Chinatoçn, para se pjesëmarrësit të ndaheshin në grupe dhe të futeshin në disa linja tramviash, autobusësh etj.


Shtuar 13.01.2020 09:38