Kur ta fut shoqja e jetës (VIDEO)

Një vajzë kapi mat shoqen e saj të ngushtë duke vjedhur para nga çanta në shtëpinë e saj.

Samantha Wood, 27 vjeçe filloi të ngrinte dyshime rreth shoqes së saj që e njihte prej 14 vitesh, pasi i mungonin paratë.

Ajo bleu një kamera të vogël dhe instaloi në kuzhinën e shtëpisë së saj, ku pikërisht kishte lënë dhe çantën.

Nga pamjet filmike, shoqja e saj Collier, 28 vjeçe futi duart në kuletën e saj dhe i mori një sasi parash dhe i fshehu në rrobat e saj.

Pasi pa filmimet fillimisht Samantha pranoi se nuk e priste dhe filloi të qante por më pas vendosi ta denonconte aktin e turpshëm.

Pas arrestimit nga policia, Collier vazhdon t’i dërgojë mesazhe shoqes së saj duke i kërkuar falje dhe pendesë.


Shtuar 14.01.2020 20:38