John Elkann: Hetime? Juve do të bashkëpunojë, klub i madh

“Për hetimet në vazhdim, Juventus bashkëpunon dhe shpreson të jetë në gjendje të hedhë dritë. Përsa i përket neve si Exor, unë kam besim në punën e gjyqësorit. Juventus ka një bord të ri drejtorësh, një CEO të ri dhe një drejtor të ri si dhe një trajner të ri.

Ata po përballen me presidentin dhe nënpresidentin një moment të vështirë siç po ndodh dhe jam i bindur se e ardhmja e Juventusit do të jetë po aq e rëndësishme sa historia e tij, raporton albeu.com/

Është një klub i madh dhe ka vullneti që të mbetet i tillë. Cristiano Ronaldo ishte një operacion i rëndësishëm për Juventusin. Megjithatë, ne e dimë gjithashtu se konteksti që Juventusi dhe futbolli kanë përjetuar vitet e fundit ka pasur ndikim në shumë mënyra.

Këto janë fjalët e John Elkann, në një konferencë për shtyp që prezanton ditën e investitorit të Holdingut financiar që zotëron ndër të tjera pjesën më të madhe të Juventusit.

Elkann: Juve do të bashkëpunojë:

Elkann më pas shtoi: Historia e Juventusit është më shumë se 100 vjet e vjetër. Ajo që ka rëndësi është të shikojmë konkurrencën. Ka pasur një ndryshim të fortë në shoqëri, dhe parametrat sportivë dhe ekonomikë. Ne gjithashtu duhet të punojmë për njerëzit dhe kulturën. Kështu bëjnë klubet e suksesshme në botën sportive dhe josportive”. /albeu.com/


Shtuar 30.11.2021 17:03