“Luizi kryeministri i ardhshëm”, droni që mori vëmendjen e protestuesve demokratë (VIDEO)

Pjesë protestë së opozitës gjatë ditës së është bërë edhe “Luizi i Big Brother”. Disa protesues kanë ngirtur dronin me një banderolë ku shkruhet “Luizi kryeministër i ardhshëm”.

Ndërkohë, një tjetër banderolë e cila po përdoret në protestën e sotme është ajo e cila po mbahej nga të rinjtë e FRPD-së ku shkruhej “Mjaft është mjaft”.

Gjithashtu ata kanë krijuar edhe imazhin e kryeministrit Edi Rama dhe ish-drejtorit të FBI Charles McGonigal, të veshur me rroba burgu, një kostum karakteristik me vija të bardha e të zeza.