Vetëm kjo familjare e Meritonit po e pranon Ilnisën për nuse? Ja për kë bëhet fjalë…

Lidhja që u krijua mes Meritonit dhe Ilnisës, u diskutua shumë në rrjete sociale.

Asnjëherë familja e Meritonit nuk e konfirmoi se e dëshiron si nuse Ilnisën, madje edhe sa ishte në shtëpi nuk pranuan ta takojnë.

Por siç duket, kunata e saj Agnesa e ka ndërruar mendimin dhe janë bërë “follow”, në Instagram.

Cila mori hapin e para?! Këto e dinë vetëm ato.


Shtuar 3.06.2024 15:36