Rudina Dembacaj në mes të përmbytjeve: Koha skandal, unë prap jam e bukura dheut (VIDEO)

Prej disa orësh Shqipëria është “mbërthyer” nga stuhia, ku për shkak të stuhive të forta të shiut dhe erës, i gjithë vendi duket i aralizuar.

Ndërkohë që gjithandej, në media e rrjete sociale shfaqet pjesë nga Tirana dhe e gjithë Shqipëria ku shiu ka bërë namin, Rudina Dembacaj gjen vend për pak lumturi, pasi ndihet e bukur.

“Koha skandal, unë prap e bukura dheut. Nuk e di si mka fal Zoti kështu. O Zot faleminderit. Nuk e di”, shprehet aktorja.