Kush VIP u eleminua i pari nga shtëpia e “Big Brother” (FOTO LAJM)

Banori i parë VIP që ka vazhduar qëndrimin në shtëpinë e ‘Big Brother’ ka qenë Sabiani. Pas tij, banorët që kanë vazhduar lojën ishin Beniada, Sheila dhe Arditi.

Banori që ka lënë përfundimisht lojën dhe shansin për të fituar çmimin e madh ishte Elhaid Cufi.