Emocionohet Sara, takohet me babain (FOTO+VIDEO)

Vëllai i Madh sonte ka zgjedhur ta befasojë Sarën. Ai i ka sjellur babain gjatë transmetimit live.

Sara u përlot kur përqafoi babain e saj e cila nuk e kishte pritur aspak takimin me të.

Babai i banorës së Big Brother i dha disa këshilla vajzës së tij duke i thënë se ka qenë e mrekullueshme dhe  e shikon çdo herë.

Sara ishte tejet e lumtur për takimin ku u shpreh se nuk e kishte pritur fare. Babai i Sarës përveç saj, u takua edhe me Pm dhe Dagz.

 


Shtuar 17.12.2021 22:57