Çfarë mendon Mevlani për këtë? Ledjanës i mungon ish-konkurrenti i “Përputhen”

Pak ditë më parë Ledjana dhe Mevlani deklaruan se do të jenë vetëm për njëri-tjetrin në emision duke krijuar kështu çiftin e dytë në “Përputhen”.

Megjithatë Ledjana i ka habitur të gjithë së fundmi, kur ka deklaruar se ndjen mungesën e një prej ish-konkurrentëve.

Bëhet fjalë për Erlindin, të cilit i ka shkruar: “I mungon studios”, shoqëruar me figurën e një puthjeje.

“Më në fund një vajzë që e paska ndjerë mungesën. Po ti je yll. Më ngeli merak që nuk bëmë një takim bashkë”, i është përgjigjur Erlindi.