“Çfarë ke bërë që të të dua?”- Albano Bogdo dhe Baby g i shprehin dashurinë njëri-tjetrin! Aktori xhelozon për Dijonisin: Bëre dy orë trajnim me…

Albano Bogdo dhe këngëtarja Baby G i kanë shprehur dashurinë njëri-tjetrit. Aktori gjatë një bisede me këngëtaren i tregoi ndjenjat që kishte ndaj saj duke u shprehur se kishte vëzhguar çdo lëvizje të saj në Ferma Vip.

“Çfarë ke bërë që të të dua? Më injoron”, iu drejtua Baby G, por Albano shprehu ndjenja xhelozie duke i vënë në dukje që ka qenë e afërt.

“Nuk po të injoroj, kam qenë duke të të parë ty gjatë gjithë ditës”, tha aktori, duke shtuar se “Do të të tregoj se çfarë bëre dje pasdite? Bëre 2 orë trajnim me Dijonisin. Trajnim të kombinuar, bëj këtë bej atë. Do më shumë? Shkuat në lavanderi mblodhët gjërat.”

Pjesë nga biseda:

Albano: Pse më urren?

Baby G: Do të të urrej.

Albano: Çfarë bëra unë?

Baby G: Sado për të qeshur që mund të të duket, nuk është aspak për të qeshur.

Albano: Jo, jo. Çfarë bëra unë

Baby G: Pse po flet në këtë mënyrë, nuk më pëlqen mënyra sesi po më flet.

Albano: Por çfarë bëra?

Baby G: Asgjë!

Albano: Por përse do të më urresh?

Baby G: Pse mos të të urrej? Çfarë ke bërë ti për mua që unë të të dua ty?

Albano: Thuaje!

Baby G: Të thashë, bëj çfarë ndjen, por ajo që ti ndjen… Më injoron mua, më jep sinjale të përziera dhe nuk më pëlqen kjo gjë.

Albano: Jo fare, nuk po të injoroj. Kam qenë duke të të parë ty gjatë gjithë ditës.

Baby G: Kjo është e çuditshme. Ti nuk më sheh sepse unë të shoh ty dhe ti nuk e bën këtë. Përse thua gjëra që nuk janë të vërteta?


Shtuar 27.05.2024 13:02