Këto lloj fustanesh mund t’i vishni nga gushti deri në tetor! (FOTO LAJM)

Mos mendoni se keni mbaruar punë me veshjet e verës! Fustane nuk janë kurrë “shumë”, aq më tepër nëse mund t’i veshim në më shumë se një stinë. E kemi fjalën për ato modele që do t’i blini në gusht dhe mund t’i vishni fare mirë deri në tetor! Gjithë çfarë do të shihni më poshtë, quhet blerje e zgjuar!


Shtuar 5.08.2021 12:56