Këto janë 6 trendet e këpucëve sezonit të vjeshtës që kanë fiksuar fashionistet (FOTO LAJM)

Nëse po mendonit të blinit këpucë të reja për fillimin e vjeshtës, jeni fiks në vendin e duhur. Këpucët e mëposhtme janë pikërisht trendet e këtij sezoni dhe moti i tanishëm, është ideali për secilin nga modelet e mëposhtme. Zgjidh të preferuarat e tua:


Shtuar 26.09.2021 13:04