E thotë shkenca, 7 fakte që i bëjnë të lindurit në janar shumë specialë

Disa nga karakteristikat e fëmijëve mund t’i përcaktojë dhe muaji i lindjes. Fëmijët e lindur në janar, kanë këto karakteristika, që sipas shkencës i bëjnë ata të mrekullueshëm.

5 arsyet përse fëmijët e lindur në janar janë specialë

Ata janë aq të mirë… 

Foshnjet e lindura në mes të dimrit nuk kanë temperametin që nxehen shpejt, sipas studimeve. Ata irritohen më pak se të tjerët në përgjithësi.

Kanë gjasa të merren me sport

Sipas një studimi të lindurit në janar janë rreth 12 muaj para shokëve të klasës dhe kanë gjasa të jenë më të mirë në sporte.

Të lindurit në janar kanë më shumë gjasa të jenë mjekë

Statistikat kanë treguar se pjesa më e madhe e mjekëve kanë lindur në janar.

Mund të bëhen të famshëm

Një studim i botuar në Journal of Social Sciences zbuloi se një numër joproporcional i të famshmëve pretendojnë shenjën astrologjike të Ujorit, që do të thotë se ata kanë lindur ndërmjet 20 janarit dhe 18 shkurtit.

Ata do të jenë Bricjapi ose një Ujori

Duke folur për astrologjinë Bricjapët dallohen si shpirtra romantikë, ndërsa të lindurit në fund të janarit mendimtarë të thellë të pavarur që duan të ndihmojnë të tjerët.