Zjarri nuk ka ndërmend të shuhet në pyllin e Gjorgozi, dëmtohet një numër i madh bimësh shekullore

Flakët në pyllin e Gjorgozit  dëmtojnë një numër të konsiderueshëm të bimësisë pishë ,shekullore dhe bimësi të re.

Vijon zjarri por edhe  puna e repartit zjarrëfikës Fier dhe Patos për të patur nën kontroll flakët. Terreni mjaft i vështirë ku nderhyrja është bërë në këmbë dhe me mjetet zjarrëfikëse.

Deri tani nuk mund të llogaritet dëmi dhe hektarët që vijon nën flakë për shkak të fushëpamjes së paktë pasi është terren kodrinor.


Shtuar 24.07.2021 21:52

Tags: ,