Zjarr në një fshat të Gjirokastrës, autori dyshohet se është pronari i parcelës

Paraditen e sotme, një zjarr ka rënënë hyrje të fshatit Erind të Bashkisë Gjirokastër.

Flakët e zjarrit kanë arritur edhe në një parcele të sapombjellë, ndërkohë që ka rrezikuar edhe ullishtet në parcelën ngjitur saj.

Në vendngjarje ka shkuar reparti zjarrfikës, i cili ka bërë të mundur shuarjen e flakëve dhe mosavancimin e flakëve në drejtim të ullishteve dhe drurëve frutorë.

Zjarrvënësi dyshohet të jetë pronari i parcelës.


Shtuar 17.06.2024 12:36