Zhvarrosen 3 ish-oficerë policie në Shqipëri

3 ish-oficerë policie të vrarë do të zhvarrosen nesër për t’u prehur në Varrezat e Dëshmorëve.

Dy prej tyre janë varrosur në Sharrë dhe tjetri në Tufinë, por pas shpalljes si dëshmorë të atdheut, ata do të vendosen në Varrezat e Dëshmorëve në datën 5 maji.

Bëhet fjalë për Elham Elezajn, i vrarë në korrik të 98-ës, Rufan Hakrama si dhe Artan Cukun, i vrarë më 8 prill të 2017-ës./albeu.com/