Xhaferraj: Nuk i kundërvihem Amerikës! Dako kumbari i votimeve në Durrës (VIDEO)

Teksa procesi i numërimit të votave për kandidatët po i afrohet fundit, në Durrës, ka reaguar Ferdinand Xhaferraj, kandidat për deputet dhe njëkohësisht drejtues i PD në Durrës.

Ai tha se s’ka arsye të urojë kundërshtarin politik.

Shtuar 29.04.2021 09:04