Vidhen gjatë natës zyrat e Njësisë Administrative Shënkoll

Janë vjedhur gjatë natës zyrat e Njësisë Administrative Shenkoll në Bashkinë e Lezhës.

Ndërkohë grabitja është konstatuar mëngjesin e sotëm.

Mësohet se policia ndodhet në vendngjarje dhe po kryejnë hetimet e nevojshme.

Vijon…

Shtuar 26.05.2021 09:05

Tags: ,