Vera për ta nuk mbaron kurrë, të rinjtë më të pasur të Instagramit shijojnë pushimet luksoze (FOTO LAJM)

Masat shtrënguese kundër pandemisë kanë përfunduar në pjesën më të madhe të botës dhe shumë njerëz ëndërrojnë të bëjnë pushime, por ato luksozet për pjesën më të madhe janë të paarritshme.

Sidoqoftë, njerëzit e pasur dhe të famshëm të Instagramit nuk kanë probleme të tilla, dhe vijojnë të postojnë në rrjetet sociale foto nga pushimet e vërteta “Luxury”.

“Rich Kids of Instagram” ka postuar një tjetër fotogaleri të të rinjve më të pasur për të treguar se festa dhe pushimet për ta nuk mbarojnë asnjëherë.


Shtuar 21.10.2021 11:23