Tragjedia në Shkodër, gjendet trupi i djalit 3-vjeçar

Është gjetur pak më parë trupi i fëmijes 3-vjeçar, i cili u shpall u humbur pak ditë më parë në Shkodër.

Ai u gjet në njësinë Ana e Malit, i spostuar nga rrjedha, gjatë kërkimeve intensive të forcave të shumta policie që janë në zonë.

Më herët janë gjetur edhe trupat e dy vajzave që dyshohet se u mbyten bashkë me nënën e tyre Alma Arrazi më datë 4 maj.

Tani mbetet për t’u gjetur edhe trupi i nënës 40-vjeçare, e cila dyshohet se hodhi fëmijët dhe më pas veten në lum pas problemeve me bashkëshortin dhe depresionin.


Shtuar 7.05.2024 11:07