Tërmet në Shqipëri, ku ishte epiqendra

Pak minuta më parë,  janë ndjerë lëkundje tërmeti në vend. Magnituda ka qenë 3.6, teksa thellësia ka qenë 13 km.

Epiqendra e tërmetit, ka qenë 51 km në Jug-perëndim të Elbasanit dhe 11 km në veri-lindje të Patosit.


Shtuar 24.02.2024 11:28