Si ta mbani të lumtur marrëdhënien tuaj

Gjëja më e rëndësishme që nuk duhet të harroni në marrëdhënie është sesi keni qenë në fillimey e marrëdhënies tuaj.

Është një fakt që kur ndiheni shumë rehat me partnerin tuaj, si ju ashtu edhe ai do të fillojnë të ndryshojnë pak sjelljen. Ndërsa në fillim keni kaluar një orë për t’u bërë gati para se të dilni jashtë tani nuk kaloni as 5 minuta.

E gjithë kjo sjellje është plotësisht normale dhe nuk do të thotë që nuk jeni të lumtur në marrëdhënien tuaj, por sa më shumë që largoheni aq më keq mund të ndiheni brenda, shpesh pa e kuptuar shkakun.

Sa rehat të ndiheni me të dashurin tuaj, përpiquni t’i kushtoni kohë trajtimit tuaj, mos e lëshoni veten, mos ecni para tij me pizhame të shëmtuara. Mundohuni të mbani romancën dhe një mister të vogël në marrëdhënien tuaj dhe sigurohuni që lidhja juaj do të mbetet e gjallë si në fillimet tuaja./albeu.com

Shtuar 25.05.2021 10:05