Shpërthejnë bombolat në fabrikën e gazit në Porto Romano

Në fabrikën e gazit në Porto Romano ka patur disa shpërthime të bombulave.

Sipas informacioneve të fundit, banorët janë larguar nga zona.

Zjarrfikëset kanë mbërritur menjëherë në vendngjarje dhe kanë vënë nën kontroll situatën.

Ngjarja nuk përbën rrezik për portin e hidrokarbureve./albeu.com