Së shpejti nënë për herë të parë, Ilda Bejleri zbulon gjininë e fëmjës

Edhe pse Ilda Bejleri dhe partneri i saj kanë qëndruar larg në rrjetet sociale kohët e fundit ajo shfaqet me barkun e rrumbullakosur.

Ilda dhe partneri i saj janë në pritje të një vajze, që do të vijë në jetë pas rreth 4 muajsh.

Aktualisht Ilda po vijon aktivitetin e saj normal në biznes, por edhe në jetën e saj duke shijuar edhe shtatzënësisë e saj. Nga ajo që kemi mundur të mësojmë si

Ilda nuk ka zbuluar ende asnjë detaj për partnerin e saj, duke zgjedhur ta shijojë në privatësi lidhjen që e mban sekrete prej kohësh. /albeu.com