Përplasje mes banorëve dhe policisë në Lumas, një person dërgohet në spital

Banorët në Lumas kanë dalë sërish në protest për ujin e burmit të Sinecit. Ata kundërshtojnë projektin, ndërsa kanë theksuar se nuk do të lejojnë që t’u marrin ujin.

Banorët kanë penguar mjetet e firmës të vijojnë punimet dhe si pasojë ka pasur përplasje.

Ata janë konfliktuar edhe me policinë, ku një prej banorëve është lënduar dhe është dërguar për në spital./albeu.com