Përfundon numërimi i votave në Këlcyrë, del rezultati final

Sapo është mbyllur procesi i numërimit të votave në bashkinë e Këlcyrës dhe rezultatet janë si më poshtë:

Kryeson partia socialiste, e dyta vjen partia demokratike dhe e treta Lëvizja Socialiste për Integrim

Partia Socialiste – 1750 vota
Partia Demokratike – 1070 vota
Lëvizja Socialiste për Integrim – 509 vota