Panik në Shkodër! Bie suvaja gjatë interpretimit të dramës, lëndohet aktori

Një incident ka ndodhur gjatë interpretimit në teatrin Migjeni në Shkodër.

Bie suvaja gjatë interpretimit të dramës, dëmtohet aktori Nikolin Ferketa.

Trupa e teatrit Migjeni po jepte shfaqje në zonën muzeale të Shkodrës kur ra suvaja dhe u lëndua aktori

 


Shtuar 17.05.2021 09:30