OSHEE njofton ndërprerjen e energjisë për 7 orë ditën e nesërme në këto zona në Tiranë

OSHEE njofton se ditën e nesërme në Tiranë do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Sipas njoftimit nga OSHEE, bëhet me dije se stakimi do të bëhet për shkak të rikonstruksionit që do të kryhet në një nga kabinat e NST Farkë, gjatë intervalit kohor 09:00-16:00.

Për shkak të investimit për rikonstruksionin e kabinave, nesër do të punohet në një nga kabinat e NST Farkë gjatë intervalit kohor 09:00-16:00.

Per pasojë do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

-Pjesërisht Sauk i Ri dhe të gjithë bizneset në segmentin e rrugës së Elbasanit, nga Shkolla e Policise deri te zona e quajtur ( Karburanti i vjeter ) gjithashtu pa energji do te jene dhe pjeserisht rruget e meposhtme:

-Rruga “Enver Preza”, rruga “Shaqir Palushi” ,rruga “Ramazan Bregu, rruga “Grigor Gjika”, rruga “Arif Hasko”, rruga “Hamide Dalipi”

-Rruga “Selim Jegeni”, rruga “Danish Jukniu”

 

Shtuar 28.05.2021 21:39