Nuk do e mbani dot të qeshurën! Dhuratat më të pazakonta që fëmijët i kanë kërkuar Babagjyshit

Ndodh shpesh që në listën e dhuratave të fëmijëve për Krishtlindje përfshihen kërkesat më të çuditshme, të çuditshme dhe të “çmendura” për një dhuratë!

Një baba, pasi ka postuar në Tumblr listën “interesante” të dhuratave të djemve të tij, 3 dhe 5 vjeç, ka marrë një sërë listash qesharake të baballarëve që simpatizojnë! Për të parë se çfarë dhuratash kërkojnë fëmijët në letrat që i dërguan Santa Klausit këtë vit!

“Për një dhuratë për Krishtlindje dua një kuti blu që më përshtatet në kokë!”
Max, 6 vjeç, SHBA

“Dua një vëlla të vogël ose një pinguin”
Kyra, 3 vjeç, SHBA

“Dua një kotele të vogël që të duket si Rudolph the Stag.”
Andy, 4 vjeç, SHBA

“Dua të shkoj në shkollë”
Hiro, 3 vjeç, Kinë

“Një jastëk plot karamele”
Leila, 9 vjeç, Kanada

“Dy biçikleta… dhe një biftek!”
Danimarkë 4 vjeçare, SHBA

“Një makinë që mund të jetë një aeroplan, një varkë, një raketë dhe një helikopter dhe të jetë aq e madhe sa të futet brenda!”
Roman, 3 vjeç, SHBA

“Një ashensor dhe shkallë lëvizëse!”
Brendan, 4 vjeç, SHBA

“Një sanduiç”
Max, 3 vjeç, SHBA

“Një oktapod apo peshkaqen i vërtetë”
Nikolas, 3 vjeç, Athinë

“Më lejoni më në fund të ndryshoj emrin tim dhe të quhem Batman!”
Gjergji, 5 vjeç

“Një kavanoz me tranguj turshi”
Susanna 3-vjeçare

“Një kalë i vogël fluturues”
Giovanna 4-vjeçare

Mirëpo, sipas një sondazhi të kryer nga British Telegraph, në letrat që fëmijët i dërgojnë Babagjyshi, shumica prej tyre kërkonin dhuratë nga një anëtar i ri i familjes, qoftë vëllai i vogël ose kafshë shtëpiake.

Sipas sondazhit, shumë fëmijë të moshës tre deri në dymbëdhjetë duan një iPad ose iPhone.

Në 50 urimet kryesore të fëmijëve përfshihet dëshira e përjetshme e të gjithë fëmijëve, “Të bjerë borë në Krishtlindje”, ndërsa një fëmijë kishte idenë e shkëlqyer për të kërkuar një dhuratë… Eva Longoria!/abcnews.al

 


Shtuar 27.12.2021 08:04