Një grua, kush është kandidatja demokrate që ia kaloi Xhelal Mizut me vota në Dibër

Partia Demokratike, në zgjedhjet parlamentare që u mbajtën me 25 prill, ka dalë forcë e parë në Dibër, duke siguruar 3 vende të Kuvend. Ndërkohë PS ka marrë 2 mandate.

Tre deputetët fitues janë Xhelal Mziu, Dhurata Çupi dhe Kreshnik Çollaku.

Xhelal Mziu –  315 vota

Kreshnik Çollaku – 3195 vota

Dhurata Tyli Çupi – 1006

Siç shihet, Mziu ka marrë më pak vota se Çollaku dhe Çupi./albeu.com


Shtuar 27.04.2021 16:37