Niset drejt “Rrugës së Shpresës”, Meta: Po shkoj drejt legjendarit Sali Berisha

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta së bashku me drejtues, anëtarë dhe simpatizantë të Partisë së Lirisë është nisur nga selia qëndrore në këmbë drejt “Rrugës së Shpresës”, zona ku banon ish-kryeministri Sali Berisha.

Gjatë rrugës për të shkuar poshtë pallatit të Berishës Meta tha: Po shkoj drejt legjendarit Sali Berisha, për të përshëndetur në emër të të gjithë shqiptarëve.


Shtuar 27.04.2024 20:14