Nga legjendat deri tek bukuritë e papërsëritshme, kështu do të dukeshin këta “VIP-a” nëse do të ishin gjallë sot

Një artist brazilian, përdor inteligjencën artificiale (AI) dhe përpiqet të japë formën e personave të caktuar që kanë ndërruar jetë, se si do të dukeshin në ditët e sotme.

Hidreley Diao, i cili ka arritur të bëhet viral me krijimet e tij, shprehet se nuk mund të jetojë pa muzikë, filma dhe sitcom, por edhe pa internet. Ai është e varur nga rrjetet sociale dhe ka një dashuri të veçantë për fotot me qen dhe mace.

Krijuesi ringjalli në mënyrë dixhitale Michael Jackson, Freddie Mercury, Princesha Diana dhe njerëz të tjerë të mëdhenj që vdiqën.

Shtuar 31.07.2022 22:20