Moti për ditën e martë, 10 gusht 2021

Përshëndetje nga SHMU!

Pas një freskimi të lehtë e të përkohshëm përsëri do të ketë riaktivizim të anticiklonit të Azoreve e rrjedhimisht dhe valë tjetër të të nxehtit. Ndikimin kryesor kjo valë do ta sjellë në gadishullin Apenin. Vendi do të ndodhet kryesisht në periferinë e saj që do të sjellë temperatura si më poshtë vijon.

Era do të fryjë juglindje e veriperëndim e lehtë e mesatare në bregdet. Deti i forcës 2 dhe 3 ballë.

Ju urojmë një javë të mbarë!


Shtuar 9.08.2021 23:48