Mbani sytë hapur! Shenjat e horoskopit që do të tradhtohen gjatë 2022-shit

Disa njerëz, prej pozicionit të yjeve kanë më shumë gjasa të mashtrojnë në 2022-shin, kurse të tjera ka më shumë gjasa të ndihen të mashtruara, madje të tradhtuara.

Peshorja

Peshorja,do të ketë një 2022-sh të vështirë dhe një pjesë e vështirësisë të jetë edhe tradhtia. Dije se ky nuk është faji yt dhe se mund të shërohesh nga kjo. Edhe pse reagimi juaj normal ndaj një ngjarjeje kaq të ngarkuar emocionalisht është të adaptoni një fytyrë të lumtur, lejojini vetes të shfaqë atë që ndjen. Mashtruesin largojeni nga jeta juaj.

Dashi

Dashi, viti 2022 është i vështirë, por ju luftëtari i zodiakut! Dashuria nuk ju vjen gjithmonë lehtë, pasi shpesh jeni shumë të përqendruar në përshpejtimin e karrierës tuaj dhe ndryshimin e botës për t’i dhënë dikujt tjetër një pjesë të zemrës suaj (dhe, nëse kjo është ajo që ju përmbush, bëni mirë). Në vend që të kërkoni të hakmerreni, injorojeni. Dhimbja do të kalojë me kalimin e kohës.

Virgjëresha

Kjo është mbase e vetmja vështirësi e një viti të bukur që ju pret. Duke qenë se ekziston një shans për një shkelje të besimit në historinë romantike, a mund të zhvilloni një elasticitet të shëndoshë në rast se lidhja juaj e re nuk shkon ashtu siç dëshironi? 2022-shi do të jetë një vit i mirë, por ju duhet të përgatiteni me kujdes për të gjitha.

 


Shtuar 15.12.2021 15:09