Kursi, me sa këmbehet sot euro dhe dollari

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 100.7 lekë dhe do shitet me 101.7 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 105.7 lekë dhe do shitet me 106.4 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 108.8 lekë dhe do shitet me 109.8 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 121.1 lekë dhe do shitet me 122.1 lekë.