KAS rrëzon kërkesën e PD për prova shtesë në Tiranë dhe atë të Boiken Abazit për marrjen e kamerave

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka rrëzuar sot kërkesën e Partisë Demokratike për provat shtesë për Qarkun Tiranë dhe kërkesën e kandidatit të pavarur Boiken Abazi, për të marrë kamerat e Qendrave të Votimit në shkollën Arben Broci, në Tiranë.

Nga këto ankimime është kërkuar pavlefshmëri e zgjedhjeve të 25 prillit dhe ripërsëritje e tyre.

Gjatë mledhjes, KAS ka kërkuar informacion nga kryqëzimi i të dhënave nga pajisja PEI (pajisja e identifikimit elektronik të zgjedhësve)./albeu.com


Shtuar 25.05.2021 17:50