Ja pse duhet të vendosni një hudhër në tualet gjatë natës

Ndoshta nuk keni dëgjuar më parë, por nëse bëni një gjë të tillë efektet do të jenë të menjëhershme.

Do të bëni shumë mirë nëse vendosni një thelb hudhër në banjë, gjatë natës. Duke e çuditshme por hudhra përmban një substancë që quhet allicin, e cila i jep asaj aromën e fortë.

Gjithçka duhet të bëni është të merrni një thelb hudhër dhe ta hidhni në bide.

Ajo duhet vendosur gjatë natës, kur tualeti nuk përdoret. Kur të zgjoheni në mëngjes, thjesht shkarkojeni banjën. Kjo gjë duhet praktikuar dy deri në tre herë në javë.

Hudhra do ta mbajë tualetin pa myk, por sidoqoftë ju duhet të vazhdoni ta pastroni tualetin si zakonisht.


Shtuar 11.02.2022 21:21

Tags: ,