Ishte me urdhër mbrojtjeje, 23-vjeçarja dhunohet nga burri dhe babai i saj në Cërrik

Një 23 vjeçare është dhunuar nga babai dhe bashkëshorti i saj në Cërrik.

E reja, e pajisur me urdhër mbrojtjeje, është dhunuar nga burri 26 vjeçar dhe babai 56 vjeçar i saj.

Ata janë arrestuar në flagrancë ndërsa nuk dihen shkaqet e kësaj ngjarjeje.