Emërohen shefat e rinj të Komisariateve në Korçë e Pogradec

Bujar Laze është emëruar shefi i ri i Komisariatit të Korçës duke zëvendësuar Krenar Gjokutaj.

Mësohet se Oltion Agolli është emëruar shef i ri i Komisariatit të Pogradecit në vend të Artur Hebajt.

Për shefin e komisariatit Krenar Gjokutaj dhe shefin e qarkullimit Kelmend Pikuli, Prokuroria e Tiranës ka hetuar për veprën penale “Ushtrim i ndikimit të paligjshëm”.

Gjykata e Tiranës vendosi masën e sigurisë “detyrim paraqitje” për shefin e Komisariatit dhe pezullimin nga detyra.

 


Shtuar 2.11.2021 12:16