Zbuloni këtu notat! Dalin përgjigjet e provimit të Gjuhës së Huaj

Përgjigjet e provimit të Gjuhës së Huaj janë bërë publike.

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Znj. Evis Kushi ka bërë publik sot në një publikim të saj në rrjete sociale rezultatet e provimit të Gjuhës së Huaj, provimi i parë i organizuar në kuadër të Maturës Shtetërore.

Znj. Kushi është shprehur optimiste për rezultatet e provimeve të maturantëve në tërësi, duke shtuar se në provimin e parë të Maturës Shtetërore, gjuhë e huaj, një pjesë e mirë kanë shkëlqyer me rezultatet e tyre maksimale.

Për sa u përket rezultateve të provimeve të tjera të maturës, Ministrja Kushi ka shprehur urimet më të mira për të gjithë maturantët.

Klikoni këtu për linkun e dokumentit të përgjigjeve të provimit të Gjuhës së Huaj. /albeu.com/

 


Shtuar 17.06.2021 15:04