Drejtori i serialit “Squid Game” u përgjigjet teorive të njerëzve për komplotin

“Squid Game” e Netflix ka arritur në një kohë shumë të shkurtër të fitojë shumë fansa, të cilët janë përpjekur të deshifrojnë të gjithja kuptimet e fshehra prapa lëvizjes së aktorëve.

Shumë teori kanë qarkulluar në internet rreth komplotit të serialit. Një nga më të njohurat është sesi ndahen rojet dhe lojëtarët në lojë.

Sipas fansave të “Squid Game”, pjesëmarrësit kategorizohen sipas kartës që zgjedhin në lojën në metro, me paratë dhe shuplakat.

Nëse dikush zgjedh kartonin e kuq, ai automatikisht bëhet lojtar, ndërsa nëse zgjedhin blu, bëhen roje.

 

Drejtori i serialit, Hëang Dong-hyuk, në një intervistë të dhënë për një media koreane, ka treguar nëse kjo teori është e vërtetë apo jo.

“Disa nga shikuesit e librit vërtet kanë një mendje më kreative se unë. Por jo, kjo teori nuk zbatohet. Frymëzimi për kartat erdhu nga një përallë e vjetër e vendut tim, ku një fantazmë u ofron njerëzve një pëluhrë blu dhe një të kuqe. Por në fund, çfatëdo zgjedhje që ata bëjnë, fati është i njëjtë./albeu.com


Shtuar 20.10.2021 15:38