Do përfundonte në një tragjedi, momenti kur futbollisti po largonte topin përplaset me betonin që rrethon fushën (VIDEO)

Ndeshja mes Chemnitzer – Chemie Leipzig në divizionin e katërt gjerman ishte gati të përfundonte në tragjedi.

Mungesa e sigurisë për lojtarët dhe një mur betoni shumë pranë fushës së lojës, bëri që një futbollist, në përpjekje të largojë një top, për inerci përplaset me një mur betoni që rrethonte fushën. U desh ndërhyrja e mjekëve për t’i ardhur në ndihmë lojtarit të aksidentuar…

Shtuar 6.10.2022 11:49

Tags: ,