Dënohet me 40 orë punë publike kryebashkiaku i Mallakastrës: Do vazhdojë beteja ligjore

Kryebashkiaku i Mallakastrës, Qerim Ismailaj është dënuar me 40 orë punë publike.

Ai ka folur për mediat pasi përfundoi dëshminë në SPAK dhe tha se do të vazhdojë betejën ligjore.

“Në fund fare u dha 40 orë punë publike. Por ne do të vazhdojmë betejën ligjore”, tha ai.

Në vitin 2000, Ismailaj u dënua me vendim të formës së prerë nga një gjykatë greke, me 3 vite burg për rrahjen e një personi.

Mirëpo në formularin e vetëdeklarimit, Qerimaj e kishte fshehur faktin që ishte dënuar në shtetin fqinj.

 


Shtuar 2.02.2023 14:08