Çfarë nuk u pa në konferencë: Takimi i ftohtë mes Messit dhe Laportës (VIDEO)

Messi theu shumw zemra me largimin e tij nga Barcelona, skuadwr e cila lidhet ngushtw me emrin e tij.

Largimi i Messit nga Barcelona po ka kaq shumë mistere sa variantet e ndryshme të ardyebe të largimit të tij thjesht duket se po bëjnë më konfuze situatën .

Pas konferencës për shtyp ku u duk se gjithçka ishte e familjes, një nga pamjet e publukuara nga vetë kanali i Barcelonës duket përshëndetja fare formale për të mos thënë e ftohtë mes Lionel Messit dhe presidentit Laporta.


Shtuar 10.08.2021 10:24